Bryant McCarthy

In January 2012, construction of the Bryant McCarthy extension was completed. This extension joined together the existing Houses of Bryant and McCarthy to form a combined Senior House for students in Years 11 and 12. The link building also connects to a staff residence.

Bryant McCarthy

Year 12's response to life in the house:

  • I love being in the same House as my whole year.
  • I love having my own room.
  • It’s great that the Common Room fits the whole year.
  • The Common Room has created a great sense of community.
  • The Long Tables (Common Room) make it feel like we are in the Great Hall of Hogwarts.
  • It creates an environment that encourages group learning.
  • You are never alone yet you never feel crowded.
  • It has made Year 12 feel totally united.
  • It is a good environment for learning.
  • It has a nice community feel with everyone in the same area.
  • I like the dynamics of the spaces – the Common Room is social while we have privacy in our rooms; this gives a nice balance of friends and work.
  • There’s always someone there to talk to or to help; you are never alone in McCarthy.
  • The Common Room makes me feel like I’m going to Hogwarts.
  • The new Common Room is both a great social and study area.
  • I love the fireplace.
  • I love the family feeling throughout all of Year 12.
  • I love the new facilities and the fact that all of Year 12 is under the same roof – also the full House activities.
  • I love being all together in a House and the facilities are amazing!
  • I like the sharing and communal atmosphere.
  • It makes me want to stay in on the weekend. 

First arrivals on Tuesday, 31 January
First arrivals on Tuesday, 31 January 2012

Take a tour... (click on thumbnails to enlarge)